5 april 2007 

Årets första 420 kval går av stapeln 28-29 April ...


Denna regatta går på Baggensfjärden och arrangeras av Boo IF. Vi kommer att få möjlighet att visa upp våra fina båtar för regionens alla Optimist seglare eftersom denna regatta seglas tillsammans med Optimisternas första Regionkval. Vi hoppas då förstås att många Optimistseglare skall bli intresserade av 420 segling.

 

Inbjudan finns redan på Boo If hemsida http://www.booif.se/Segling/ med sista anmälningsdag 19 April.

Det är viktigt att notera att alla 420 båtar kommer att utgå från KSSS anlägningar i Saltsjöbaden.

Alla Optimister kommer att utgå från Boo/Mjölkudden.

 

Vi (i 420 förbundet) kommer att arrangera så att anmälan och vårt eget rorsmannamöte mm kommer att hållas i Saltsjöbaden och vi kommer då förstås att stå i kontakt med seglingsledningen i Boo.  Obs att anmälan / registrering på plats i Saltsjöbaden endast kommer att ske på Lördag morgon, ej på fredag kväll. Vi hoppas att detta skall fungera smidigt, syftet är ju att vi 420 seglare skall få segla tillsammans med Optimisterna.

 

Vi har möjlighet att erbjuda boende på KSSS för långväga seglare i den sk Sjövillan. Det finns plats för 12 seglare. Vi har just nu 2 anmälda (4/4). Anmälan/Bokning sker till Anders Castenfors 070 7285758

 

Obs att de som vill kan lägga sina båtar kvar till nästa helg då vi har kval nr 2 i Saltsjöbaden.
Glöm ej att betala årsavgiften till 420 förbundet och att ha giltigt mätbrev för din båt, se på 420 hemsidan under 420 Only / Membership hur man gör.

 

Vi kan behöva någon ytterligare säkerhetsbåt under denna regatta, kontakta mig eller Anders Castenfors om du har möjlighet att ställa upp

 

Välkomna
Magnus Holmgren