060320

Påskläger


Hej!

Under den senaste veckan har jag fått en del indikationer från stockholmsgänget att det några som vill åka ner tidigare till Malmö i påsk och träna! Jag kollade upp detta med Martin Strandberg idag och detta är grönt för de 420 som vill komma ner tidigare o köra!

Eftersom Kung BORE håller sitt stadiga grepp i landets alla hörn är det nog smart att komma ner o få så många dagar i båten som det är möjligt! Själva påsklägretägret pågår hela veckan men för andra klasser. Anledningen till att lägret för 420 ligger som det ligger är för att alla är inte lediga samtidigt vad vi förstått! Men det är självklart att om ni är lediga så kom ner o träna istället!!!!

Vi tränare på lägret är självklart mycket flexibla och kommer att se till att lägret skräddarsys för alla seglare som vill komma o ha kul o träna under veckan ska få ut så mycket som möjligt..

OBS: Det man måste göra om man vill komma ner tidigare och träna är att höra av sig till Kristina På MSS (Numret står i inbjudan) och lämna besked om när man kommer och hur många dagar man kommer att vara där för att mat och boende skall kunna planeras!

Jag kommer att vara på vattnet som tränare i Malmö hela veckan och ser fram emot att se er där!!!

Ha de gott o ses snart

Anders

Inbjudan