18 april 2006

Förbundstränaren har ordet 


Hej på er allihop!!

Äntligen är säsongen igång på allvar!!
Var verkligen kul att se så många nere på lägret i Malmö och jag hoppas även att Lisa och Astrid har haft en bra träningsperiod och ett bra race nere på Mallorca.

Vi som varit nere i Malmö har verkligen fått en bra träningsläger med mycket skiftande förhållande och som vanligt en hel del ström segling. Tror att det var en bra genomkörare inför U-VM kvalet i Borstahusen nu till helgen.

Vi står nu inför en rafflande avlutning på U-VM kvalet där det ska bestämmas vilka som kommer att få åka till England i sommar och jag hoppas ni ser lika mycket fram emot denna regatta som jag gör!

För er som inte har anmält er till lägret i Långedrag så gör det PRONTO!!!
Det kommer att bli en kanonhelg tillsammans med Thomas och Stefan Rahm som sitter inne på mycket värdefull kunskap för er alla, och jag tror ni som åker kommer att lära er grymt mycket av dessa herrar, så jag råder er till att ta denna chans!!! Anmälan görs till Emma på seglarförbundet på emma@ssf.se.

Ni som kommer att åka på mästerskap i sommar se till att ni planerar in och åker på de lite större regattorna som Pfingstbusch, Kiel och Warnemünde så att ni får lite mer rutin i större startfällt. Hemma är det inte dåligt men det kommer att vara värdefull erfarenhet att ha varit på dessa regattor när ni väl kommer till VM på Kanarie Öarna samt JEM i Portugal.

Jag avslutar som Wille sa i Malmö!!

I´m looking forward to the next Rap-battle at the Shelter!!!!!  ;-)

Med vänlig hälsning//

Anders.

Inbjudan till vårläger i Långedrag