060320

Skidläger


Hallå eller!

 

Som ingen av er förmodligen (och förhoppningsvis) missat så är det inte många dagar kvar nu innan vi åker till Sälen..! Tänkte därför komma ut med lite sista-minuten-information så att alla oroliga, mindre oroliga och förvirrade sgelare vet ungefär vad som gäller:

 

Det verkar som att alla kommer komma fram ungefär vid samma tid (Bussen från Stockholm 22:30 och från Åmål 22:45, stämmer det?). Vi från Göteborg kommer starta våran resa runt tre-tiden vilket innebär att även vi kommer komma fram ungefär vid den tiden. Eftersom vi har bokningspapper, nummer och allt sånt så är det ju smidigt att slippa krångla med det. Om det nu skulle bli något krångel i alla fall så får vi helt enkelt ha telefonkontakt och lösa det på så sätt, men det kommer förmodligen gå ganska smärtfritt och enkelt. ;)

 

Mat och så kommer ju lägenheterna få stå för själva men eftersom ankomsten sker ganska sent på torsdagkväll är det betydligt enklare om man tar med sig frukost för första dagen. Men för att kunna ordna detta måste man ju veta vilka man ska bo med. Jag har därför tagit mig friheten att sätta ihop lägenheterna och det ser ut såhär:

 

 

Lägenhet 1: Martin Castenfors, Magnus Castenfors, Tom Gross, Fredrik Gustafson, Calle Jr Johansson, Tom Hastenpflug, Toni Hastenpflug och Urban Andrén

 

Lägenhet 2: Tove Ekenberg, Linnea Castenfors, Karolina Ameln, Sara Holmsäter, Fina Kuikka, Louise Kruuse af Verchou, Sophie Bretschnieder och Anna Jedenius.

 

Lägenhet 3: Malin Holmberg, Jonatan Ameln, Kim Nordlund + päronen.

 

 

Tänk alltså på att kontakta dom ni ska dela lägenhet med och planera vem som tar med vad för frukost. Jag har nämligen inte koll på vilken tid affären öppnar på morgonen så det är absolut det smidigaste för att komma ut i backen så tidigt som möjligt!

 

Glöm inte heller sängkläder! Det finns inte färdigbäddat när vi kommer upp utan lakan, påslakan och örngott är viktigt att inte glömma.

 

Vill också påminna om att det finns ett äventyrsbad och inte minst en bastu som vi flitigt använde förra året. Badkläder (och givetvis handduk) är alltså ett mycket bra alternativ och säkert kort att packa ner i väskan. Det tar ju ingen plats heller så om det nu inte skulle komma till användning är det ju inte världens undergång. Glöm inte det! :)

 

Tänk på att pengar ska räcka till liftkort (två-tre dagar), mat (frukost, lunch, middag två dagar) och ev. skidhyrning (och kanske extra utgift, som exempelvis bad eller liknande).

 

Alltså, prata med rumskompisarna och ordna frukost för fredag morgon, glöm inte packa ner sängkläder och badkläder och sen så ses vi snart i Sälen!!!

 

Övriga frågor är bara att maila! Men för säkerthets skull får ni även mitt och min mammas nummer, främst för att förebygga krångel vid incheckning på torsdag kväll.

 

Kim, mobil: 0768-782015

Pia, mobil: 0703-910777

 

 

Ta hand om er så ses vi på torsdag!

 

Salta seglarkramar Kim!