470 NYHETER!!!

Info om JVM i Travemünde, ett träningsläger i mars och ett läger i juli

 

 


JVM

 

Här kommer inbjudan till JVM som nu går i slutet av juli i Travemunde. Det innebär att det är en eftermiddags förflyttning till Borstahusen och NM där väl alla ska vara med.

Det vore kul om vi kan bli ett gäng på JVM när det går, nästan på hemmaplan. Alla födda -85 eller senare får vara med. Ni som ska segla hör av er så kan vi titta på gemensamt boende.

 

Inbjudan

 

 

Träningsläger i Ängelholm

 

Grabbarna i Skåne är tidigt ute med Sveriges första läger.....  Känns för mig som väldigt avlägset med tanke på att jag varit en vecka i Åre med 20 minusgrader och kom hem till en meter nysnö i Sthlm och jag kan bara tänka mig hur tjock isen på Baggen är.....

Tur att vi har Skåne   Här kommer inbjudan!!

 

Välkommna

 

Seglingsgymnasiet i Ängelholm startar med "rivstart" och har Sveriges första läger här i Ängelholm. Detta läger är tänkt för seglare på seglingsgymnasiet men det finns möjlighet för seglare i övriga Sverige att deltaga om man ex. vill ha kvar sin båt i Ängelholm till Silvalägret för att sedan smidigt ta sig ner med tåg (2 timmar från Göteborg, 50 min från från Malmö) eller flyg

(1 timma från Arlanda eller Bromma).

 

 

Datum: 18-19 mars

 

Tid: Lägret börjar kl. 09.00 på lördag och slutar kl.15.00 på söndag. (Det finns möjlighet att deltaga på seglingsgymnasiets täningspass på fredag med start kl.14.00)

Klasser: Laser, E-jolle och 470

Kostnad: För seglare som inte går på seglingsgymnasiet är kostnaden 200 kr

 

Boende: Ordnar ni själva. Kontakta Jimmy om ni ev. vill bo på madrass i klubbhuset eller hemma hos seglingseleverna så kan det vara möjligt att ordna.

 

 

Träningsläger i juli

 

Therese och Vendela är på gång på många sätt. Nu har de fixat ett riktigt elitläger första veckan i juli enligt nedanstående

Detta läger är på en hög nivå och passar förhoppningsvis våra mest meriterade seglare. Hör av er till mig om ni vill vara med 

 

Hej Christer!

 

I sommar, troligtvis den 1-10 juli, försöker jag och Vendela att få ihop ett träningsläger med ett antal utländska seglare och med vår coach Mark plummer som tränare.

Det hade varit roligt om så många som möjligt av de svenska seglarna kunde vara med. Vi återkommer med exakt tid och plats längre fram.

Men redan nu undrar jag om det är någon som kanske inte kan vara med, som skulle vilja hyra ut sin båt till bla de amerikanska seglare som är intresserade av att komma? De flesta har ju vid den tidpunkten skickat iväg sina båtar till China.

Hör gärna av er till mig eller Vendela så snart som möjligt i så fall.

 

Ha det bra så länge! Snart ses vi på havet igen!

 

Therese