9 november 2006 

Skidresa 2007


Hej allihopa!

 

Nu när den första snön redan har kommit är det inte mycket segling kvar för i år, om ens någon alls. Mycket tråkigt tycker vi extremt tappra 420-seglare och börjar redan planera inför nästa säsong. Men, innan nästa säsong drar igång så är det, självklart, dags för vår numera traditionella skidresa!

 

Som ni kanske förstår är vi helt enkelt ute efter intresseanmälningar. Om ni vill följa med på skidresa med alla 420-seglare, skicka ett mail till oss med erat namn, så vi vet ungefär hur många som vill åka med. Skidresan kommer, precis som tidigare år, att infalla någon gång i mitten-slutet av mars nästa år, 2007.

 

Vart det bär av i år är ganska mycket upp till er, alla olika förslag på destinationer är välkomna. Personligen tycker vi att Sälen börjar bli något av en tradition, men om något annat lockar mer vill vi gärna veta detta eftersom vi vill ha med så många som möjligt.

Vi behöver erat svar så snart som möjligt då det redan börjar bli ont om tid för att boka. Om ni dessutom vet någon seglare som inte fått detta mail, men som seglar/har seglat 420 och ni tror är intresserad, så bifoga gärna vidare. 

 

Intresse eller övriga frågor mailas till

Kim Nordlund: kim.nordlund@donnergymnasiet.se

Tove Ekenberg: ekenberg_@hotmail.com 

 

Målet är att ALLA SKA MED!

Strålande seglarhälsningar

 

Älgen och Bävern

(Tove Ekenberg och Kim Nordlund)